Ταξίδια

Home » ΤΑΞΙΔΙΑ

Εταιρικά ταξίδια

Όταν η καθημερινότητά σας αποτελείται από σημαντικές συναντήσεις, οργάνωση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, οριοθέτηση και επίτευξη στόχων, κλείσιμο συμφωνιών, το ταξίδι αποτελεί μέσον και όχι αυτοσκοπός. Ελάτε σε μας και αφήστε «πάνω μας» την οργάνωση της μετακίνηση σας.

Παροχές υπηρεσίας που θα καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις σας, θα σας μεταφέρουν άνετα, άμεσα και γρήγορα στον προορισμό της επίτευξης του στόχου σας.

Η πολυετής συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιερόπλοιων και τις πιο γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων, σας εξασφαλίζουν την επιτυχία του επαγγελματικού σας ταξιδιού, σε συνδυασμό με τις οικονομικότερες τιμές, που μόνο το versus travel μπορει να εξασφαλίσει.

Untitled-22233
Untitled-1063

Μοναδικά ταξίδια κινήτρων

Η ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, να ανταμείψουμε τους συνεργάτες μας και να συσφίξουμε τις σχέσεις ανάμεσα στο προσωπικό, μας φέρνει κοντά στην αναζήτηση και οργάνωση των ταξιδιών που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό τους.

Ποικίλες προτάσεις προορισμών, σε συνδυασμό με μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών θα καταστήσουν το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Οργανωμένα ταξίδια εξερεύνησης και αναψυχής

Η εταιρεία μας, πρωτοπόρος στο χώρο του τουρισμού, με πολύχρονη ισχυρή παρουσία στο χώρο της διοργάνωσης εκδρομών σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την οργάνωση και υλοποίηση τόσο του επαγγελματικού ταξιδιού σας, όσο και του ατομικού ή του οργανωμένου που θα σας προσφέρει αναψυχή ή εξερεύνηση.

Οι πολύχρονες, ισχυρές και αξιόπιστες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διοργανωτές εκδρομών σε όλο τον κόσμο, σας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση του ταξιδιού σας. Εταιρικά ταξίδια, σύλλογοι, ταξίδια κινήτρων, συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις...

Για εμάς ο πελάτης αποτελεί συνοδοιπόρο μιας κοινής πορείας για την επίτευξη του στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός ταξιδιού που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας.

Φροντίζουμε για την άψογη οργάνωση με εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες, έμπειρους αρχηγούς-συνοδούς και τις ανταγωνιστικότερες τιμές.