Η SKcongress σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την IASYS CLINIC διοργάνωσαν στις 16 Οκτωβρίου 2023 τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια με την ονομασία «Γινόμαστε όλοι ένα…», υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Στον αγώνα συναγωνίστηκαν Πρωταθλητές με Πρωταθλητές. Ο Α.Σ. Παραπληγικών «ΑΤΛΑΣ» αντιμετώπισε ομάδα αποτελούμενη από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστο Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Μαυροειδή, Δήμο Ντικούδη, Γιάννη Σιούτη ενώ την ομάδα πλαισίωναν οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και Πολιτισμού Χρίστος Δήμας, καθήμενοι όλοι σε αμαξίδια. Χρέη προπονητή είχε αναλάβει ο κόουτς της καρδιάς μας, Παναγιώτης Γιαννάκης. Την παράσταση έκλεψαν οι Μασκώτ του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ο Βασίλης Σκουντής.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επικοινωνία των δράσεων του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ και η συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την υλοποίηση αυτών των δράσεων.

Tο Κόκκινο, το Κίτρινο, το Πράσινο έγιναν Μπλέ για έναν μεγαλειώδη σκοπό, σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακή βραδιά, στην οποία τιμήθηκε και η μνήμη του αξέχαστου Γιάννη Ιωαννίδη.

Εκτός των βετεράνων αθλητών και των Υφυπουργών που έλαβαν μέρος στον αγώνα με ιδιαίτερη επιτυχία, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Γιάννης Βρούτσης αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με αρμοδιότητα τον αθλητισμό, Σοφία Ζαχαράκη Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Νικόλαος Χαρδαλιάς Περιφεριάρχης Αττικής (από 1/1/2014), Χάρης Θεοχάρης Υφυπουργός Οικονομικών, Γιάννης Μπούγας Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Γ.Γ. Ναυτιλίας και Λιμένων, Μανώλης Κουτουλάκης Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεοκλής Δημοσθένης Κρητικός Βουλευτής Λακωνίας, Ανδρέας Πουλάς Βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Φωστηρόπουλος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Πηγή Δεβετζή Ολυμπιονίκης, Αντώνης Αυγερινός Πρόεδρος Ε.Ε.Σ., Καλούδης Χρήστος Πρόεδρος ΟΣΕΚΑ, κ.ά.

Video

Radio