Η SK Congress, ως πρωτοπόρος στον τομέα της διοργάνωσης συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τη θεματική βραδιά με τίτλο

Ορίζοντες Υγείας… με το βλέμμα στο Μέλλον

Ρομποτική και Καινοτομία στις υπηρεσίες του ανθρώπου την εποχή του ΑΙ

Η εκδήλωση θα είναι ένα floating event στον εντυπωσιακό χώρο “Πλόες” στο Παλαιό Φάληρο, στις 19 Ιουνίου 2024 και θα υλοποιηθεί παρουσία εξεχόντων στελεχών από τον χώρο της υγείας, της έρευνας, της επιστήμης και της τεχνολογίας. Παράλληλα, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κυβερνητικά στελέχη και προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής.

Στο πλαίσιο της βραδιάς, θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά η συλλεκτική ιατρική έκδοση της SK Congress, με τίτλο «Ορίζοντες Υγείας». Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση, η οποία περιέχει μια πλούσια συλλογή επιστημονικών άρθρων, με την υπογραφή των σημαντικότερων Ελλήνων ιατρών, οι οποίοι διακρίνονται για τη σπουδαιότητα, την αφοσίωση και τη συνεισφορά τους στον τομέα της βελτίωσης της ανθρώπινης υγείας, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα τους στην επιστήμη τους, αλλά και πληροφορίες σχετικά με νοσοκομεία, φορείς παροχής ιατρικών υπηρεσιών και άλλα συναφή δίκτυα υγείας.

Ο 21ος αιώνας αποτελεί μία εποχή αέναης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης νόησης. Με σύμμαχο και αρωγό τη αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας ο ανθρώπινος νους έχει κατορθώσει να υλοποιήσει επιτεύγματα, τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν θα βρίσκονταν στα όρια της φαντασίας, γεγονός που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ανθρωπότητας. Επιτεύγματα στην ιατρική, στις μεταφορές, στις τηλεπικοινωνίες, στη βιομηχανία και σε κάθε έκφανση της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ρομποτική χειρουργική στην ιατρική, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την ανάλυση των επιδόσεων στόλου με χρήση ΑΙ, αυτόματη πλοήγηση, διαχείριση στόλου ψηφιακής διακυβέρνησης, εξ αποστάσεων διαχείριση στη ναυτιλία και τις αερομεταφορές, ρομποτική ναυπηγική, αυτόματο σπίτι, νανοτεχνολογία … και το μέλλον είναι πιο κοντά.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι σταδιοδρομούν τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, καθώς και εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες που διαπρέπουν παγκοσμίως, με διαδικτυακή συμμετοχή.

Ευχαριστώντας λοιπόν όλους αυτούς τους επιστήμονες που πρόθυμα κατέθεσαν την παρακαταθήκη τους χαρίζοντας στην ανθρωπότητα ένα ταξίδι στο … μέλλον, ανοίγοντας δρόμους επικοινωνίας και παράθυρο ελπίδας για ό,τι φαινόταν ακατόρθωτο, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και εσείς στη θεματική βραδιά που διοργανώνουμε, για να αναδείξουμε την αλματώδη ανάπτυξη και τις ευεργετικές συνέπειες που μας προσφέρει.

Έχοντας επανειλημμένα αποδείξει την εμπειρία μας στη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων,  με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών, την ανάπτυξη καινοτόμων και ιδιαίτερων μορφών συνεδρίων και εκδηλώσεων, και με κύριους άξονες το σεβασμό στον πελάτη, την εντιμότητα, τη συνέπεια, την ακεραιότητα και την εργατικότητα, δεσμευόμαστε να μεταφέρουμε το όραμα για μια καλύτερη φροντίδα και ασφαλέστερη περίθαλψη,  στο σύνολο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα των:

  • Υπουργείο Υγείας
  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  • Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ρομποτικής Χειρουργικής
  • Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος – Καρδιάς – Αγγείων
  • Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής
  • Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία

ενώ αναμένεται η αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΕΒΕΑ.