Εκδηλώσεις

Home » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εταιρικές συναντήσεις

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μιας επιχείρησης αποτελεί η «καλή ομάδα» εργασίας. Η εξισορρόπηση και εναρμόνιση διαφορετικών ιδεών και αντιλήψεων καθώς και η καθημερινή τριβή της συνύπαρξης με άλλα άτομα καθιστά επιτακτική την ανάγκη της σύσφιξης των σχέσεων μέσω των εταιρικών συναντήσεων.

Είναι γόνιμο αλλά πολλές φορές και επιβεβλημένο να συνδυάζεται η δουλειά με τη διασκέδαση, να αναπτύξετε ακόμα πιο στενούς δεσμούς με το ανθρώπινο δυναμικό σας, να το επιβραβεύσετε ή να γιορτάσετε μαζί του την επιτυχία της εταιρείας σας.

Ποικίλες προτάσεις αναψυχής σε συνδυασμό με διαδραστικές δραστηριότητες που ενισχύουν την ομαδικότητα και αναδεικνύουν τις ατομικές ικανότητες του καθένα, σας περιμένουν να τις πραγματοποιήσετε μαζί μας.

Untitled-153222
Untitled-0001

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

Η SK Congress εκτός των άλλων, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση επιμορφωτικών εκδηλώσεων, ημερίδων και σεμιναρίων με γνώμονα οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν τα περισσότερα δυνατόν οφέλη.

Αφού εκτιμηθούν οι ανάγκες σας, σχεδιάζουμε σε άμεση συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο καινοτόμες μεθόδους προσέγγισης μέσω διαδραστικών δράσεων    με σκοπό η εκπαιδευτική εκδήλωσή σας να αποτελέσει μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία για τους συμμετέχοντες παράλληλα με την εκπλήρωση των στόχων που έχετε θέσει εξαρχής.

Κοινωνικές εκδηλώσεις - Gala

H εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και πάθος αλλά και με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο στυλ τη διοργάνωση κάθε μορφής κοινωνική εκδήλωση.

Φροντίζουμε πάντα, με αφοσίωση στην λεπτομέρεια, ώστε όλα να είναι πανέμορφα κατά τη διάρκεια του event και όλοι να απολαύσουν τις στιγμές στο έπακρο και να τους μείνει μια ειδυλλιακή εικόνα από την εμπειρία που έζησαν.